March 17, 2025
Το φιλί του Λουτσέσκου στον Γιαννάκη! (videos)_67153d2ec9065.webp

Στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θα αντιμετωπίσει στις 20:30 την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League.

Μάλιστα, από κοντά αναμένεται να παρακολουθήσει το μεγάλο ντέρμπι ο νεαρός φίλος του Δικεφάλου, Γιάννης Παπαστεφανάκης, ο οποίος ταξίδεψε με την οικογένειά του στην πρωτεύουσα για να στηρίξει την αγαπημένη του ομάδα.

Ο Γιαννάκης βρέθηκε έξω από το γήπεδο της Ένωσης και υποδέχθηκε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο την αποστολή των «ασπρόμαυρων», χαιρετώντας έναν έναν τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Αξιοσημείωτη είναι η κίνηση του προπονητή του Δικεφάλου, Ράζβαν Λουτσέσκου, ο οποίος σταμάτησε και φίλησε τον πιο ένθερμο φίλαθλο του ΠΑΟΚ, προσφέροντας μεγάλη χαρά στον Γιαννάκη, που φορούσε το αγαπημένο σκουφί του Ρουμάνου τεχνικού.

Ο πιτσιρικάς που έχει κλέψει την καρδιά όλων των φιλάθλων της Ελλάδας βρέθηκε στην είσοδο του γηπέδου και κατά την άφιξη της αποστολής της ΑΕΚ, χαιρετώντας τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή της αθηναϊκής ομάδας.

Πηγή: inpaok.com

Language »