Ο Αλέσιο Λίσι γνωρίζει καλά τις δυνατότητες του Αντώνη Τσιφτσή και, παρά το γεγονός πως αυτή τη στιγμή δείχνει να έχει καταλήξει στον Γίρι Παβλένκα για τη θέση κάτω από τα δοκάρια, ο Έλληνας τερματοφύλακας παραμένει κανονικά στο πλάνο του.
Το Κύπελλο αναμένεται να αποτελέσει την ευκαιρία του Τσιφτσή να πάρει αγωνιστικά λεπτά και να διεκδικήσει εκ νέου τη θέση του. Παράλληλα, ο Λίσι δεν έχει κλείσει την πόρτα ούτε για συμμετοχές του στο πρωτάθλημα, κάτι που σημαίνει πως η μάχη για τη θέση του βασικού τερματοφύλακα παραμένει ανοιχτή.
Άλλωστε, για τον Ιταλό τεχνικό του ΠΑΟΚ η συγκεκριμένη περίοδος είναι ιδιαίτερα απαιτητική και πιεστική. Τα αποτελέσματα και η εικόνα της ομάδας δημιουργούν αυξημένες απαιτήσεις, με τον ίδιο να καλείται να διαχειριστεί το ρόστερ και να βρει τις λύσεις που θα οδηγήσουν τον Δικέφαλο στην αγωνιστική ανάκαμψη.
Πάντως, οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Έλληνα κίπερ δεν περνάνε απαρατήρητες και προστέθηκε ακόμα μια κόντρα στον Ατρόμητο.
Source : inpaok.com