Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στα αποδυτήρια της Τοντέλα μετά την ισοπαλία 0-0 με την AVS SAD, οδηγώντας στην άμεση απόλυση του προπονητή Κριστιάνο Μπάτσι. Ο πρόεδρος του συλλόγου, Γκιλμπέρτο Κοΐμπρα, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Πορτογαλία κατήγγειλε ότι δέχθηκε σωματική επίθεση από τον Ιταλό τεχνικό.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Πορτογαλία, μετά τη λήξη του αγώνα, ο πρόεδρος και ο προπονητής απομονώθηκαν σε έναν εσωτερικό χώρο του γηπέδου για να συζητήσουν. Η συνομιλία τους, ωστόσο, γρήγορα εκτραχύνθηκε, με την κατάσταση να ξεφεύγει από κάθε έλεγχο.
Μέλη του τεχνικού επιτελείου, ανησυχώντας από τους δυνατούς θορύβους που ακούγονταν από το δωμάτιο, αναγκάστηκαν να παραβιάσουν την πόρτα για να επέμβουν. Λίγο αργότερα, ο πρόεδρος εξήλθε σε κατάσταση σοκ, φέροντας ορατά σημάδια κακοποίησης, και ζήτησε την παρέμβαση της αστυνομίας που βρισκόταν ήδη στο γήπεδο.
Ο Γκιλμπέρτο Κοΐμπρα προχώρησε σε νομικές ενέργειες κατά του Μπάτσι, καταθέτοντας μήνυση και ζητώντας τη σύλληψή του. Αν και η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, η διοίκηση της Τοντέλα δεν περίμενε την απόφαση των αρχών και προχώρησε στην άμεση λύση του συμβολαίου του Ιταλού προπονητή.
Ο Κριστιάνο Μπάτσι, πρώην συνεργάτης του Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ, είχε αναλάβει την Τοντέλα πρόσφατα, αντικαθιστώντας τον Ίβο Βιέιρα με στόχο να βελτιώσει την πορεία της ομάδας. Ωστόσο, τα αρνητικά αποτελέσματα είχαν ήδη προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια στους φιλάθλους, η οποία εκφράστηκε και μετά το τελευταίο παιχνίδι. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπάτσι είχε ένα σύντομο πέρασμα και από τον πάγκο του Πανσερραϊκού νωρίτερα μέσα στη σεζόν.
Πηγή: inpaok.com