Ο ΠΑΟΚ κινείται για την απόκτηση δεξιού μπακ, έτσι ώστε να κλείσει το «ζευγάρι» με τον Κένι στο δεξί άκρο της άμυνας.
Ο Δικέφαλος είχε φθάσει κοντά σε συμφωνία με τον Μικελμπρενσίς, ωστόσο η περίπτωση του τελευταίου «κόλλησε και πλέον εξετάζονται οι εναλλακτικές λύσεις για τη συγκεκριμένη θέση.
Τι έχει συμβεί με τον Μικελμπρενσίς; Ο παίκτης έχει γίνει αποδέκτης δελεαστικής πρότασης από ομάδα κορυφαίου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και πλέον δεν δείχνει διατεθειμένος να έρθει ν’ αγωνιστεί στη χώρας μας.
Την ίδια στιγμή κλειδώνουν οι επιλογές για χαφ, κεντρικό αμυντικό και ίσως εξτρέμ για την αριστερή πλευρά.
Ειδικότερα για τη μεσαία γραμμή κρίνεται σημαντική η ενίσχυση, από τη στιγμή που ο Μεϊτέ δεν πρόκειται να επιστρέψει στην ενεργό δράση πριν από το Νοέμβριο, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο αποχώρησης του Καμαρά.
Νωρίτερα διαβάσατε και για το πως έχει η κατάσταση με τα φορ
πηγή: FORZA
Source : inpaok.com