March 21, 2025
Ο Μπακαγιόκο έχει κερδίσει την Γιουνάιτεντ_66d32d48acf7f.webp

Ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο αποτελεί και με την… βούλα παίκτης του ΠΑΟΚ, με τον Γάλλο χαφ να κουβαλάει πλούσια εμπειρία από τα γήπεδα της Premier League, της Serie A και της Ligue 1.

Ο 30χρονος χαφ που θήτευσε στην Τσέλσι, έχει τεθεί αντιμέτωπος με την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο League Phase του Europa League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε δύο περιπτώσεις.

Ο Μπακαγιόκο, μάλιστα και στα δύο ματς που τέθηκε αντιμέτωπος με τους «Κόκκινους Διάβολους» πανηγύρισε τη νίκη, καταγράφοντας 90λεπτες συμμετοχές και μάλιστα με το ίδιο σκορ, 1-0 υπέρ της Τσέλσι.

Το αξιοσημείωτο, ωστόσο είναι ότι ο Μπακαγιόκο δεν έχει τεθεί ποτέ αντιμέτωπος με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Old Trafford, αφού και στα δύο ματς που έπαιξε γηπεδούχος ήταν η Τσέλσι.

Πηγή: inpaok.com

Language »