August 9, 2026
Λουτσέσκου: «Θα σήμαινε ότι πρέπει να περάσω από την κόλαση!»_6a2138f033741.jpeg
Όσα είπε ο κόουτς του Δικεφάλου για την... ευρωπαϊκή προοπτική του Δικεφάλου

Νέα μεγάλη τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε στην πατρίδα του, Ρουμανία, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου, όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για τις προτιμήσεις του αναφορικά με τους πιθανούς αντιπάλους, για τα καλοκαιρινά προκριματικά.

Οι συμπατριώτες του τον ρώτησαν το αν θα ήθελε να τεθεί αντιμέτωπος με κάποια ομάδα από τη Ρουμανία στην Ευρώπη τη νέα σεζόν, με τον ίδιο να δείχνει πως δεν το προτιμά.

Όπως ανέφερε:

«Στο Europa League μπαίνουμε τον Ιούλιο, και θα έχουμε τρεις γύρους προκριματικών. Θα προτιμούσα να μην συναντήσουμε κάποια ομάδα από τη Ρουμανία. Θα επέλεγα να κερδίσω το Κύπελλο και το πρωτάθλημα του χρόνου, αντί να παίξω με μια ομάδα από τη χώρα μας».

Ο κόουτς του Δικεφάλου συνέχισε σημειώνοντας:

«Αν ήταν να διαλέξω, θα επέλεγα να παίξουμε είτε με την Κραϊόβα είτε με την Ουνιβερσιτατέα Κλουζ. Κάποια από τις δύο. Θα ήταν υπέροχο να επιστρέψω και να δω ξανά την Κραϊόβα.

Στα προκριματικά υπάρχει μια συγκεκριμένη συγκυρία, οι ομάδες προέρχονται από προετοιμασία Είναι σημαντικό ποιες ομάδες θα βρεθούν στο δρόμο σου, επειδή μπορεί να συναντήσεις ομάδες από τη Σκανδιναβία, οι οποίες βρίσκονται σε πλήρη φόρμα. Ή μπορεί να τις συναντήσεις το Φθινόπωρο, στο τέλος της σεζόν τους».

Όσο για την πιθανότητα να βρεθεί αντιμέτωπος εκ νέου με τη Στεάουα (η οποία ξεκινά από τα προκριματικά του Conference): 

«Στο Conference με τη Στεάουα; Θα σήμαινε ότι πρέπει να περάσω από την κόλαση, προτιμώ να μην το κάνω..».

 

BettingTracker.Pro – Το απόλυτο εργαλείο για την παρακολούθηση της απόδοσης των στοιχημάτων σου. Ανάλυση των στοιχημάτων σου με ΑΙ – ΑΙ προβλέψεις ποδοσφαίρου – Στρατηγικές και Μέθοδοι Στοιχηματισμού

Πηγή: inpaok.com

Language »