Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην αναμέτρηση της Κοριτίμπα με τη Σαπεκοένσε, όπου η γηπεδούχος επικράτησε με 2-1 για το πρωτάθλημα Βραζιλίας.
Ο Γιάσι κατάφερε να βρει δίχτυα και θέλησε να πανηγυρίσει το γκολ αφιερώνοντάς το στην έγκυο σύζυγό του. Στην προσπάθειά του, όμως, να πλησιάσει τους φιλάθλους, πήδηξε πάνω από μια διαφημιστική πινακίδα, χωρίς να αντιληφθεί ότι στο σημείο υπήρχε ένα κενό.
Ο Βραζιλιάνος άσος βρέθηκε στο έδαφος, σηκώθηκε και προσπάθησε να συνεχίσει, όμως λίγα λεπτά αργότερα έγινε αλλαγή, καθώς αντιμετώπισε πρόβλημα στον αστράγαλο και χρειάστηκε να τοποθετηθεί πάγος στο σημείο.
Το… κερασάκι στην τούρτα, πάντως, ήταν πως το γκολ του τελικά ακυρώθηκε!
Μια πανηγυρική στιγμή που εξελίχθηκε σε εφιάλτη για τον Γιάσι, ο οποίος σίγουρα θα θέλει να ξεχάσει γρήγορα το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Η στιγμή του ατυχούς συμβάντος:
Jacy Maranhão marcó para Chapecoense, saltó la valla de publicidad para festejar y CAYÓ EN EL TÚNEL DEL VESTUARIO.
El gol se lo ANULARON Y SE FUE LESIONADO POR EL GOLPE.
INCREÍBLE. 😳🇧🇷 pic.twitter.com/XYpRk7ujPk
— Ataque Futbolero (@AtaqueFutbolero) August 9, 2026
Source : inpaok.com