March 24, 2025
Ενδεκάδα με Βιετέσκα για τον ΠΑΟΚ_679665c8c7e3b.jpeg
Οι επιλογές του Ράζβαν Λουτσέσκου

Ο ΠΑΟΚ στρέφει τη προσοχή του ξανά στη Super League, μετά τη σπουδαία επικράτηση επί της Σλάβια Πράγας για το Europa League.

Στις 19:30 είναι προγραμματισμένη η σέντρα του αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό στο γήπεδο της Τούμπας στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου προχώρησε σε αλλαγές ενόψει του σημερινού (26/1) αγώνα με τον Λεβαδειακό. Για πρώτη φορά θα αγωνιστεί με τα «ασπρόμαυρα» ο Ματέους Βιετέσκα, ο οποίος αποτελεί ένα από τα χειμερινά μεταγραφικά αποκτήματα του Δικεφάλου. Στους αναπληρωματικούς βρίσκονται οι Δημήτρης Πέλκας και Σουαλιό Μεϊτέ.

Ειδικότερα, κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Ντομινίκ Κοτάρσκι. Η τετράδα στην άμυνα αποτελείται από τους Μπάμπα, Κεντζιόρα, Βιετέσκα και Σάστρε. Στον άξονα θα αγωνιστούν οι Καμαρά και Πένια, ενώ σε ρόλο επιτελικού μέσου θα αγωνιστεί ο Κωνσταντέλιας. Στην αριστερή πτέρυγα θα βρεθεί ο Σορετίρε, ενώ δεξιά ο Ντεσπόντοφ. Στην κορυφή της επίθεσης επιστρέφει ο Τισουντάλι.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Παβλένκα, Τσάλοφ, Τάισον, Ότο, Βιεϊρίνια, Θυμιάνης, Οζντόεφ, Πέλκας, Μεϊτέ

Πηγή: inpaok.com

Language »