August 10, 2026
Διακοπές τέλος: Ο ΠΑΟΚ πατάει χορτάρι και γνωρίζει τον Αλέσιο Λίσι_6a38c88954adc.jpeg
Ξεκινά το «χτίσιμο» της νέας εποχής

Η περίοδος της θερινής ανάπαυλας ολοκληρώθηκε επίσημα για το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ, με τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου να επιστρέφουν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Τη Δευτέρα 22 Ιουνίου, είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, η οποία σηματοδοτεί την έναρξη της επίσημης προετοιμασίας και τον σχεδιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η σημερινή πρώτη προπόνηση φέρει διπλή σημασία για τον οργανισμό του Δικεφάλου δεδομένου πως πέρα από το καθαρά αθλητικό σκέλος της φυσικής κατάστασης, θα πραγματοποιηθεί και η πρώτη επίσημη γνωριμία των παικτών με τον νέο τεχνικό ηγέτη της ομάδας, Αλέσιο Λίσι. Ο 40χρονος Ιταλός προπονητής, ο οποίος αφίχθη στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Κυριακής, θα αναλάβει να καθοδηγήσει το σύνολο και να παρουσιάσει το πλάνο του για το «χτίσιμο» της ομάδας.

Το καθεστώς των αδειών και οι διεθνείς

Παρά τη γενική επιστροφή στις προπονήσεις, το τεχνικό επιτελείο δεν θα έχει αμέσως διαθέσιμο το σύνολο του έμψυχου δυναμικού. Συγκεκριμένα, οι ποδοσφαιριστές που είχαν επιπλέον αγωνιστικές υποχρεώσεις με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους κατά το προηγούμενο διάστημα, έχουν εξασφαλίσει ολιγοήμερη παράταση της καλοκαιρινής τους άδειας για λόγους αποφόρτισης.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν ο Χρήστος Ζαφείρης και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, οι οποίοι αναμένεται να ενσωματωθούν στο πρόγραμμα των προπονήσεων σε δεύτερο χρόνο, εντός των επόμενων ημερών.

Οι δεδομένες απουσίες λόγω Παγκοσμίου Κυπέλλου

Ακόμα πιο παρατεταμένη θα είναι η απουσία δύο κομβικών στελεχών της ομάδας, οι οποίοι θα χάσουν το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Ο λόγος για τους Χόρχε Σάντσες και Ράχμαν Μπάμπα, οι οποίοι εκπροσωπούν τις χώρες τους στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι δύο ποδοσφαιριστές θα ενταχθούν στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ αμέσως μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών τους στα γήπεδα του Μουντιάλ και την απαραίτητη άδεια ξεκούρασης που θα τους χορηγηθεί.

Η συγκρότηση του τεχνικού επιτελείου

Υπενθυμίζεται πως ο Αλέσιο Λίσι βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από το βράδυ της Κυριακής, συνοδευόμενος ήδη (σ.σ μέσω διαφορετικού αεροπορικού δρομολογίου) από τον πρώτο άμεσο και κομβικό συνεργάτη του, ο οποίος ταξίδεψε μαζί του προκειμένου να πιάσει άμεσα δουλειά.

Παράλληλα, με ιδιαίτερη έμφαση συνεχίζεται η στελέχωση και των υπόλοιπων μελών που θα πλαισιώσουν τον Ιταλό τεχνικό. Το ακριβές οργανοδιάγραμμα, τα ονόματα των στελεχών καθώς και οι εξειδικευμένοι ρόλοι του νέου τεχνικού επιτελείου αναμένεται να γνωστοποιηθούν επίσημα μέσω ανακοίνωσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εντός της σημερινής ημέρας.

 

 

BettingTracker.Pro – Ανάλυση των στοιχημάτων σου, Ποια αποδίδουν και ποια όχι. Ποιοι tipsters σε στέλνουν ταμείο. Προβλέψεις ποδοσφαίρου. Στρατηγικές και Μέθοδοι Στοιχηματισμού

Source : inpaok.com

Language »