Ιδανικό ξεκίνημα για τον ΠΑΟΚ στις Σέρρες, καθώς μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης άνοιξε το σκορ, «παγώνοντας» τους γηπεδούχους. Ο Δικέφαλος εκμεταλλεύτηκε άμεσα χώρο στην αντεπίθεση, σε μια επίθεση βγαλμένη από… σεμινάριο μετάβασης από άμυνα σε επίθεση.
Ο Τάισον κέρδισε τη μπάλα και με ταχύτατη μεταφορά παιχνιδιού έβγαλε τον ΠΑΟΚ στην κόντρα, πασάροντας στον Ντεσπόντοφ που κινήθηκε με τρομερή ταχύτητα από τα δεξιά. Ο Βούλγαρος εξτρέμ μπήκε στην περιοχή, είδε την κίνηση των συμπαικτών του στο δεύτερο δοκάρι και επιχείρησε το παράλληλο γύρισμα.
Πριν όμως η μπάλα φτάσει σε παίκτη του ΠΑΟΚ, ο Γκελασβίλι προσπάθησε να απομακρύνει, αλλά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, σημειώνοντας αυτογκόλ για το 0-1.
Δείτε παρακάτω το βίντεο του INPAOK με το ξέσπασμα της κερκίδας στο αυτογκόλ του Πανσερραϊκού:
Πηγή: inpaok.com