August 10, 2026
Αυτογκόλ με το… καλησπέρα και ξέσπασμα στην κερκίδα (video)_6907994d0ed13.jpeg
O Δικέφαλος προηγείται από το 3ο λεπτό

Ιδανικό ξεκίνημα για τον ΠΑΟΚ στις Σέρρες, καθώς μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης άνοιξε το σκορ, «παγώνοντας» τους γηπεδούχους. Ο Δικέφαλος εκμεταλλεύτηκε άμεσα χώρο στην αντεπίθεση, σε μια επίθεση βγαλμένη από… σεμινάριο μετάβασης από άμυνα σε επίθεση.

Ο Τάισον κέρδισε τη μπάλα και με ταχύτατη μεταφορά παιχνιδιού έβγαλε τον ΠΑΟΚ στην κόντρα, πασάροντας στον Ντεσπόντοφ που κινήθηκε με τρομερή ταχύτητα από τα δεξιά. Ο Βούλγαρος εξτρέμ μπήκε στην περιοχή, είδε την κίνηση των συμπαικτών του στο δεύτερο δοκάρι και επιχείρησε το παράλληλο γύρισμα.

Πριν όμως η μπάλα φτάσει σε παίκτη του ΠΑΟΚ, ο Γκελασβίλι προσπάθησε να απομακρύνει, αλλά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, σημειώνοντας αυτογκόλ για το 0-1.

Δείτε παρακάτω το βίντεο του INPAOK με το ξέσπασμα της κερκίδας στο αυτογκόλ του Πανσερραϊκού:

Πηγή: inpaok.com

Language »