September 21, 2026
«Τσεκάρει» το εισιτήριο η Κ19_690b0a958d925.jpeg
Ευρωπαϊκή «μάχη» για τα αετόπουλα

Έτοιμη για τη δεύτερη «μάχη» κόντρα στην Ακουρέιρι στο πλαίσιο του Round 2 του Domestic Champions path του Youth League, είναι η Κ19 του ΠΑΟΚ, σε ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί Δημοτικό Στάδιο Σερρών.

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν ως «προίκα» του 2-0 του πρώτου αγώνα της Ισλανδίας, με τα δύο γκολ του Τουρσουνίδη, και θέλουν να τελειώσουν τη δουλειά στη ρεβάνς, όντας… ενισχυμένοι, αφού από την δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου «κατέβηκαν» οι Κοσίδης, Απιατσιόνακ, Σνάουτσνερ, Μπάλντε, αλλά και ο Χατσίδης, που προπονείται με την πρώτη ομάδα.

Εφόσον η Κ19 κλειδώσει την πρόκριση, θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Λέγκια Βαρσοβίας – Φιορεντίνα (25 ή 26/1 1 εντός έδρας, 10/12 εκτός έδρας).

Αναλυτικότερα, η αποστολή αποτελείται από τους: Μπελερή, Νικολαϊδη, Τσιότα, Τσίτσιλα, Ντούνγκα, Βυρσωκινό, Κοσίδη, Απιατσιόνακ, Αβράμπο, Καραγιαννίδη, Γκιόκα, Παπαδόπουλο, Σνάουτσνερ, Τουρσουνίδη, Παπανικολόπουλο, Τσιφούτη, Αρετή, Γραββάνη, Χατσίδη , Μπάλντε.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Τετάρτης (5/11 17:30), και τα εισιτήρια της αναμέτρησης κοστίζουν ένα ευρώ. Παράλληλα, υπάρχει τηλεοπτική μετάδοση από την Cosmote, ενώ το INPAOK θα βρίσκεται στις Σέρρες για να σας μεταφέρει τα όσα συμβούν πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος της αναμέτρησης.

 

 

 

Πηγή: inpaok.com

Language »