Τρεις ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ βρίσκονται στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων για την αναμέτρηση με τη Γεωργία. Ο Δημήτρης Μοναστηρλής, ο Ανέστης Μύθου και ο Δημήτρης Χατσίδης είναι στη διάθεση του Γιάννη Ταουσιάνη για το σημερινό (26/9, 18:00) παιχνίδι στην Τιφλίδα, που θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ 2 ΣΠΟΡ.
Η Εθνική ολοκλήρωσε την προετοιμασία της την Παρασκευή στο Mikheil Meskhi Stadium, χωρίς προβλήματα τραυματισμών. Το ματς με τη Γεωργία ανοίγει την τελευταία τριάδα αγώνων της στα προκριματικά του Euro U21 2027.
Η Ελλάδα ισοβαθμεί στην κορυφή του 9ου ομίλου με τη Γερμανία, απέναντι στην οποία μειονεκτεί στην ισοβαθμία. Έτσι, για τους τρεις «ασπρόμαυρους» και τους συμπαίκτες τους, η αναμέτρηση στην Τιφλίδα αποτελεί σημαντικό βήμα στην προσπάθεια για απευθείας πρόκριση στην τελική φάση.
Source :inpaok.com