Μία ξεχωριστή ευκαιρία έχουν μπροστά τους οι Ανέστης Μύθου, Δημήτρης Χατσίδης και Δημήτρης Μοναστηρλής, οι οποίοι βρίσκονται με την Εθνική Ελπίδων στη Βόρεια Ιρλανδία, για την καθοριστική αναμέτρηση των προκριματικών του Euro U21.
Οι τρεις ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ συμμετέχουν στην αποστολή της «γαλανόλευκης», που αντιμετωπίζει σήμερα (6/10) τους Βορειοϊρλανδούς στο «Mourneview Park» του Λάργκαν, διεκδικώντας την επιστροφή της σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης.
Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη θέλει να ολοκληρώσει με νίκη τις υποχρεώσεις της στον 6ο προκριματικό όμιλο και να εξασφαλίσει την απευθείας πρόκριση. Η πρώτη θέση παραμένει στο στόχαστρο, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα εξασφάλισης του εισιτηρίου μέσω της κατάταξης των καλύτερων δεύτερων.
Για τους Μύθου, Χατσίδη και Μοναστηρλή, αυτή είναι η τελευταία υποχρέωση με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα πριν από την επιστροφή στη Θεσσαλονίκη.
Source :inpaok.com