September 19, 2026
«Τουρνουά» γεμάτο γκολ! (video)_69bc0372c4abd.jpeg

O ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον ΝΠΣ Βόλο, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, συνεχίζει ο Δικέφαλος.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου είδε τον Γιώργο Γιακουμάκη να ακολουθεί μέρος του προγράμματος, για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του, πριν συνεχίσει το ατομικό του πρόγραμμα στο γήπεδο.

Στην προπόνηση της Πέμπτης (19/3), οι «ασπρόμαυροι» δούλεψαν σε φυσική κατάσταση και τακτική, ενώ στο τελευταίο κομμάτι του προγράμματος έλαβε χώρα τουρνουά τριών ομάδων, με αρκετά γκολ, και τους «πορτοκαλί» να αναδεικνύονται νικητές.

BettingTracker.Pro – Το απόλυτο εργαλείο για την παρακολούθηση της απόδοσης των στοιχημάτων σου. Ανάλυση των στοιχημάτων σου με ΑΙ – ΑΙ προβλέψεις ποδοσφαίρου – Στρατηγικές και Μέθοδοι Στοιχηματισμού

Πηγή: inpaok.com

Language »