March 24, 2025
Θέλει 65 εκατομμύρια για τα τηλεοπτικά η Super League_67360c8f96659.webp

Τις απαιτήσεις της για το ποσό που θα πωληθούν τα τηλεοπτικά δικαιώματα του νέου πρωταθλήματος έθεσαν οι ΠΑΕ-μέλη του συνεταιρισμού.

Το ποσό των 65 εκατ. ευρώ τέθηκε ως βάση συζήτησης για την πώληση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του επόμενου πρωταθλήματος, κατά την πρώτη συνάντηση που είχαν οι ΠΑΕ – μέλη του συνεταιρισμού.

Στα θετικά είναι η εικόνα του πρωταθλήματος που είναι άκρως ανταγωνιστικό, στα αρνητικά η πολύ πιθανή απουσία ανταγωνισμού λόγω της “κοινής πορείας” των δύο συνδρομητικών καναλιών, που μοιράζονται τα τελευταία χρόνια τις ομάδες της κατηγορίας.

Οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν μετά την αυριανή συνάντηση των εκπροσώπων των big-4, οι οποίοι καλούνται να συμφωνήσουν στον τρόπο κατανομής των χρημάτων μεταξύ τους αλλά και συνολικά.

Πηγή: inpaok.com

Language »