Αβέβαιο παραμένει το ενδεχόμενο συμμετοχής του Αρόλντ Μουκουντί στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ με φόντο την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League, καθώς η κατάσταση του Καμερουνέζου αμυντικού εξακολουθεί να αξιολογείται καθημερινά από το ιατρικό επιτελείο και το τεχνικό τιμ της επικείμενης αντιπάλου των «ασπρόμαυρων».
Παρά τις προσπάθειες που καταβάλλει ο ποδοσφαιριστής προκειμένου να προλάβει το κρίσιμο ντέρμπι, η αγωνιστική του ετοιμότητα δεν έχει ακόμη αποσαφηνιστεί. Ο Μάρκο Νίκολιτς αναμένεται να λάβει την τελική του απόφαση μόλις ολοκληρωθεί η τελευταία προπόνηση πριν από τον αγώνα, καθώς μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν σαφή δεδομένα σχετικά με το αν ο Μουκουντί θα μπορέσει να αγωνιστεί. Οι πιθανότητες συμμετοχής του παραμένουν περιορισμένες, ωστόσο, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί οριστικά πριν από την ολοκλήρωση της προετοιμασίας.
Στο μεταξύ, στα Σπάτα για την ΑΕΚ επέστρεψαν και οι Ορμπελίν Πινέδα-Φραντζί Πιερό, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των πατρίδων τουε. Οι δύο παίκτες ενσωματώθηκαν στις προπονήσεις της ΑΕΚ, με το τεχνικό επιτελείο να αξιολογεί την κατάστασή τους ώστε να διαπιστωθεί η ετοιμότητά τους ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: inpaok.com