August 10, 2026
Στον τελικό του Champions League ο Τζίμας (pics)_683af5d4a0baa.jpeg
Παρών στο μεγάλο «ραντεβού» ο πρώην φορ του ΠΑΟΚ

Ολόκληρη η ποδοσφαιρική Ευρώπη κινείται στους ρυθμούς του μεγάλου τελικού Κυπέλλου του Champions League, ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Ίντερ, που διεξάγεται το βράδυ του Σαββάτου (31/5, 22:00) στο Μόναχο της Γερμανίας.

Παρών στην πόλη για το μεγάλο παιχνίδι, βρίσκεται και ο Στέφανος Τζίμας.

Ο ταλαντούχος πρώην στράικερ του ΠΑΟΚ βρίσκεται σε διακοπές από την Μπράιτον και δεν έχασε την ευκαιρία να ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας, μαζί με δύο φίλους του. Μάλιστα, επισκέφθηκαν το Champions League Village στο Ολυμπιακό πάρκο του Μονάχου, ενώ το βράδυ θα δώσουν το παρών και στο μεγάλο παιχνίδι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο  Τζίμας τις επόμενες ημέρες θα επιστρέψει στην Αγγλία, προκειμένου να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων, μέχρι τις 4ης Ιούλιου που θα ξεκινήσει και η προετοιμασία των «Γλάρων» για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Πηγή: inpaok.com

Language »