Μία από τις πιο ηχηρές κινήσεις του φετινού καλοκαιριού στο ελληνικό πρωτάθλημα ολοκλήρωσε ο Λεβαδειακός, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του Μοχάμεντ Ελνένι.
Ο 34χρονος Αιγύπτιος μέσος διαθέτει πλούσια εμπειρία από το κορυφαίο επίπεδο, έχοντας φορέσει μεταξύ άλλων τη φανέλα της Άρσεναλ. Με τους «κανονιέρηδες» κατέγραψε 161 συμμετοχές σε διάστημα επτά ετών, κατακτώντας ένα Κύπελλο Αγγλίας και δύο Community Shield.
Ο Ελνένι έχει επίσης σημαντική παρουσία σε διεθνές επίπεδο, μετρώντας 103 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Αιγύπτου. Σημαντικό κομμάτι της καριέρας του αποτέλεσε και η παρουσία του στη Βασιλεία, με την οποία πανηγύρισε τέσσερα πρωταθλήματα Ελβετίας.
Στο βιογραφικό του ξεχωρίζει ακόμη η συμμετοχή στον τελικό του Europa League το 2019 με την Άρσεναλ, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για λογαριασμό της Αλ Τζαζίρα.
Την περασμένη σεζόν ο έμπειρος χαφ κατέγραψε 28 συμμετοχές, σημειώνοντας δύο γκολ και μοιράζοντας μία ασίστ.
Ο Λεβαδειακός έδωσε ήδη στη δημοσιότητα το πρώτο μήνυμα του νέου του αποκτήματος, με τον Ελνένι να μιλά για τη νέα σελίδα της καριέρας του στη Βοιωτία.
Παρακάτω η σχετική δημοσίευση:
Source :inpaok.com