September 18, 2026
Σήμερα στη Θεσσαλονίκη ο Μεϊτέ_685f9e33e60a3.jpeg
Ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Γάλλου μέσου

Αίσιο φινάλε είχαν οι συζητήσεις του ΠΑΟΚ με τον Σουαλιό Μεϊτέ αυτό το καλοκαίρι, καθώς οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία. Ο Γάλλος μέσος αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης με τη μορφή δανεισμού από τη Μπενφίκα.

Ο Δικέφαλος τα βρήκε σε όλα με την πορτογαλική ομάδα και θα καταβάλλει ένα ποσό κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ για την ρήτρα του ποδοσφαιριστή. Μάλιστα, ο Σουαλιό Μεϊτέ είναι έτοιμος να φορέσει ξανά την ασπρόμαυρη φανέλα, καθώς αναμένεται άμεσα στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, ο 31χρονος μέσος αναμένεται στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι του Σαββάτου (28/6) με πτήση από Βιέννη. Η άφιξή του είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι, στη συνέχεια θα περάσει ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το νέο συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ. Το νέο συμβόλαιο θα έχει ισχύ για 1+1 έτη, ενώ οι ετήσιες απολαβές του θα φτάνουν τα 1.4 εκατομμύρια ευρώ.

Μόλις, ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες, ο Γάλλος χαφ θα ενταχθεί στις προπονήσεις και θα συμμετέχει από το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας μαζί με το υπόλοιπο γκρουπ.

Πηγή: inpaok.com

Language »