August 10, 2026
Σανταμαρία ο ένατος Γάλλος_6a55475325b52.jpeg
Οι προηγούμενοι που φόρεσαν την φανέλα του Δικεφάλου

Ο Μπαπτίστ Σανταμαρία είναι πλέον και επίσημα ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, με τον έμπειρο χαφ να γίνεται ο ένατος παίκτης από την Γαλλία που θα φορέσει την φανέλα του Δικεφάλου.

O πρώτος παίκτης από την Γαλλία που φόρεσε την φανέλα του ΠΑΟΚ ήταν ο Αμπουμπάκαρ Φοφανά την σεζόν 2002/2003, πραγματοποιώντας ελάχιστες συμμετοχές.

Την σεζόν 2009/2010 ο Ολιβιέ Σορλέν έγινε ο δεύτερος Γάλλος στην ιστορία του Δικεφάλου, για να ακολουθήσουν οι Μπερτράν Ρομπέρ, Φρεντερίκ Νιμανί, Ντοριάν Λεβέκ και Τιμπό Μουλέ.

Ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο και ο Σουαλιό Μεϊτέ ήταν οι τελευταίοι Γάλλοι που φόρεσαν την φανέλα του ΠΑΟΚ πριν τον Σανταμαρία, με τον 31χρονο χαφ να βρίσκει πλέον στον Δικέφαλο τον Μεϊτέ.

BettingTracker.Pro – Ανάλυση των στοιχημάτων σου, Ποια αποδίδουν και ποια όχι. Ποιοι tipsters σε στέλνουν ταμείο. Προβλέψεις ποδοσφαίρου. Στρατηγικές και Μέθοδοι Στοιχηματισμού

Source : inpaok.com

Language »