Ακόμα ένα δημοσίευμα που εμπλέκει και τον ΠΑΟΚ, έκανε την εμφάνιση του στη Ρωσία.
Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός Ρώσος δημοσιογράφος Ιβάν Καρπόφ, υποστηρίζει ότι ο Δικέφαλος είναι μεταξύ των ομάδων που κοίταξαν την περίπτωση του Μαράτ Μπόκοεφ.
Πρόκειται για έναν 24χρονο αριστεροπόδαρο κεντρικό αμυντικό, που ανήκει στην Ακρόν Τολιάτι, και φέτος έχει καταγράψει 29 συμμετοχές, με ένα γκολ και μι ασίστ.
Όπως αναφέρει ο Καρπόφ:
«Ο ΠΑΟΚ είχε διαπραγματευτεί για τον Μποκόεφ, κι αν η τιμή ήταν μικρότερη από 2 εκατομμύρια ευρώ, η μεταγραφή θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί. Ωστόσο, η Τολιάτι απάντησε αμέσως ότι θέλει περισσότερα χρήματα.
Είναι κατανοητό ότι πρόκειται για διαπραγματεύσιμο ποσό, αλλά ένα ποσό περίπου 200 εκατομμυρίων Ρούβλιων (κάτι περισσότερο από δύο εκατομμύρια ευρώ), δεν της ταίριαζε.
Η εύρεση ενός αντικαταστάτη του αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού, με το κατάλληλο διαβατήριο, θα είναι δύσκολη με αυτό το ποσό, και ο σύλλογος πρέπει να βγάλει κκαι κέρδος.
Το περασμένο καλοκαίρι η Κράσνονταρ έδειξε ενδιαφέρον για τον Μπόκοεφ, η Σπαρτάκ συζήτησε για αυτό τον χειμώνα, αλλά τελικά δεν προέκυψε τίποτα. Τώρα, εκτός από την Ελλάδα, η Μπασάκσεχιρ είναι μια επιλογή, αλλά προς το παρόν, όλα αυτά είναι απλός μόνο λόγια».
Στο τελευταίο κομμάτι του κειμένου, ο Καρπόφ σημείωνει χαρακτηριστικά πως:
Με την τρέχουσα κατάσταση, όπου οι εγχώριοι αμυντικοί είναι εξαιρετικά δυσεύρετοι (ειδικά οι αριστερόποδοι), τα 2-3 εκατομμύρια ευρώ είναι μια απόλυτα λογική τιμή αγοράς για τον Μπόκοεφ».
Πηγή: inpaok.com