Η ΑΕΚ έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση απέναντι στη Λέφσκι Σόφιας, επικράτησε με 4-0 και εξασφάλισε την πρόκρισή της στη League Phase του Champions League.
Ο Λάζαρος Ρότα δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την εξέλιξη αυτή και, μάλιστα, αποκάλυψε πως έχει ήδη στο μυαλό του ποιους θέλει να αντιμετωπίσει στον δρόμο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Ο διεθνής δεξιός μπακ της Ένωσης ανέφερε πως προτιμά την Άρσεναλ, θέλοντας μάλιστα να βρει απέναντί του τον Χρήστο Τζόλη, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στους Γιάννη Κωνσταντέλια και Κωνσταντίνο Καρέτσα, που αγωνίζονται πλέον στη Ντόρτμουντ.
«Έχω Άρσεναλ ως προτίμηση. Θέλω τον Τζόλη στην πλευρά μου και Κωνσταντέλια – Καρέτσα. Θα βλέπουν τις δηλώσεις. Ένας ωραίος αγώνας με τους φίλους μου. Να τους δυσκολέψω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρότα.
Source : inpaok.com