August 10, 2026
Rondo και εξάσκηση στα τελειώματα (video)_6a47a7d4aa572.jpeg
Δείτε το βίντεο από την πρωινή προπόνηση

Στο επίσημο κανάλι της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δημοσίευσε το βίντεο από την πρωινή προπόνηση της ομάδας στο Ζαλτμπόμελ, προσφέροντας μια γερή δόση από την ένταση και το πρόγραμμα των παικτών ενόψει του αυριανού φιλικού με τη Βέστερλο.

Το μενού της πρωινής δουλειάς περιλάμβανε αρχικά παιχνίδια κατοχής σε μικρό χώρο (rondo), με τους ποδοσφαιριστές να ανεβάζουν ρυθμούς. Στη συνέχεια, το ενδιαφέρον στράφηκε στην τακτική αλλά και στην εξάσκηση στα τελειώματα των φάσεων, με τον Αλέσιο Λίσι να ζητάει απόλυτη συγκέντρωση και γρήγορες αποφάσεις.

Μάλιστα, πέρα από τις γενικές οδηγίες στο οικογενειακό διπλό όπου ο Ιταλός τεχνικός ζήτησε κάθετη κίνηση και απαγόρευσε τη στατικότητα, υπήρξαν και ιδιαίτερα τετ-α-τετ. Ο Λίσι κάλεσε ξεχωριστά τους κεντρικούς αμυντικούς Γιάννη Μιχαηλίδη και Δημήτρη Μπαταούλα, δίνοντάς τους συγκεκριμένες κατευθύνσεις για τις τοποθετήσεις τους και την καθοδήγηση της αμυντικής γραμμής.

Μετά το τέλος του προγράμματος οι παίκτες υπέγραψαν αυτόγραφα σε έναν νεαρό Ολλανδό φίλαθλο που τους περίμενε, ενώ το επόμενο «ραντεβού» στο γήπεδο για τη δεύτερη προπόνηση της ημέρας έχει οριστεί για τις 19:00 το απόγευμα.

BettingTracker.Pro – Ανάλυση των στοιχημάτων σου, Ποια αποδίδουν και ποια όχι. Ποιοι tipsters σε στέλνουν ταμείο. Προβλέψεις ποδοσφαίρου. Στρατηγικές και Μέθοδοι Στοιχηματισμού

Source : inpaok.com

Language »