Η δουλειά έχει ξεκινήσει και πάλι στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, με τους ποδοσφαιριστές να επιστρέφουν στη βάση τους, μετά τις χριστουγεννιάτικες διακοπές.
Οι ρυθμοί προπονήσεων συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, με το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου να έχει σηκώσει τα μανίκια. Το πρώτο παιχνίδι του 2026 θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Τούμπας, καθώς ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο στις 6 Ιανουαρίου στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας.
Η προετοιμασία έχει ξεκινήσει μετ’ εμποδίων, καθώς υπάρχει μία… εννιάδα ποδοσφαιριστών, που βρίσκονται στα «πιτς». Οι Γιακουμάκης, Πέλκας, Μιχαηλίδης, Σάστρε και Λόβρεν προπονούνται ατομικά τις τελευταίες ημέρες. Αντίθετα, ο Παβλένκα υποβάλλεται σε θεραπεία, όπως κι ο Ντεσπόντοφ, ο οποίος ταλαιπωρείται από ισχιαλγία. Στη χθεσινή (30/12) προπόνηση δεν συμμετείχαν οι Βολιάκο και Ιβανούσετς. Ο Ιταλός έμεινε σπίτι λόγω ίωσης, ενώ ο Κροάτης ταλαιπωρείται από μια φλεγμονή στο δάχτυλο του ποδιού που δεν του επιτρέπει να προπονηθεί.
Το σημερινό (31/12) πρόγραμμα των «ασπρόμαυρων» περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, συνεχίζοντας την προετοιμασία με φόντο το πρώτο παιχνίδι του νέου έτους.
Πηγή: inpaok.com