Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να κλείσει το ανοικτό κεφάλαιο με το θέμα προπονητή, μιας και μετά το διαζύγιο με τον Ράζβαν Λουτσέσκου, που αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα φαίνεται να καταλήγει στον εκλεκτό του.
Ο λόγος γίνεται για τον 54χρονο Ολλανδό-Κροάτη Μαρίνο Πούσιτς που είναι το απόλυτο φαβορί για να κάτσει στον «ασπρόμαυρο» πάγκο τη δεδομένη στιγμή.
Ο Δικέφαλος και ο πρώην κόουτς της Σαχτάρ και της Αλ Ζαζίρα είναι πλέον κοντά σε συμφωνία και παρότι υπήρξε και ακόμα μια λύση ενός προπονητή με καταγωγή από την Ιβηρική Χερσόνησο ο Πούσιτς τον ξεπέρασε και μοιάζει να προβάρει τα «ασπρόμαυρα».
Επίσης, απομένει και η επίσημη λύση της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον Ράζβαν Λουτσέσκου, που δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί και εντός της ημέρας.
Source : inpaok.com