Ενόψει της αναμέτρησης για τη 19η αγωνιστική της Super League, ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Πανσερραϊκό την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου στις 19:30, σε μια συνάντηση που αναμένεται να διεξαχθεί σε κλίμα βαθιάς οδύνης και συγκίνησης. Η αθλητική δραστηριότητα τίθεται σε δεύτερη μοίρα δεδομένου πως ο σύλλογος θρηνεί την τραγική απώλεια επτά νεαρών φιλάθλων του, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους σε δυστύχημα στη Ρουμανία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους για την υποστήριξη της ομάδας στη Γαλλία.
Στο πλαίσιο αυτό, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει προγραμματίσει την απόδοση των δεουσών τιμών στη μνήμη των αδικοχαμένων υποστηρικτών της, με τη διοίκηση, το ποδοσφαιρικό τμήμα και τον κόσμο της ομάδας να στέκονται ενωμένοι στο πλευρό των οικογενειών των θυμάτων. Για τον σκοπό αυτό, ορίστηκε γενική είσοδος στην τιμή των 5 ευρώ, ενώ σε στενή συνεργασία με τους συνδέσμους φιλάθλων έχουν οργανωθεί ειδικές δράσεις μνήμης τόσο εντός όσο και στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου της Τούμπας.
Η ανταπόκριση του φίλαθλου κοινού είναι καθολική, γεγονός που αποδεικνύεται από την ταχύτατη διάθεση των εισιτηρίων, καθιστώντας βέβαιο πως το γήπεδο θα είναι πλήρες. Σημειώνεται πως διαθέσιμες θέσεις απομένουν πλέον μόνο στη Θύρα 8, οι οποίες παραχωρήθηκαν από την ΠΑΕ Πανσερραϊκός προς τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού και αλληλεγγύης, ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε όσο το δυνατόν περισσότερους παρευρισκόμενους να αποχαιρετήσουν τα επτά μέλη της οικογένειας του συλλόγου.
Πηγή: inpaok.com