August 10, 2026
Πλήγμα στην Μπέτις πριν τον ΠΑΟΚ_695140fa84b49.jpeg
Σημαντική απουσία για την επικείμενη αντίπαλο των «ασπρόμαυρων» στο UEL

Ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει την Μπέτις στην Τούμπα στις 22 Ιανουαρίου για το ματς της 7ης αγωνιστικής της League Phase του Europa League, με τους Ανδαλουσιανούς να έχουν ένα σημαντικό πλήγμα. Ο λόγος γίνεται για τον Ίσκο, που τέθηκε νοκ-άουτ από το ματς.

Ο 33χρονος είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι της Μπέτις με την Ουτρέχτη μετά από σύγκρουση με τον Σοφιάν Άμραμπατ, αλλά τελικά ο τραυματισμός του φαίνεται είναι λίγο πιο σοβαρός. Συγκεκριμένα, θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου ενάμιση μήνα.

Η φετινή σεζόν αποδεικνύεται ιδιαίτερα δύσκολη για τον έμπειρο ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει καταφέρει να αγωνιστεί μόλις σε δύο παιχνίδια, μετρώντας συνολικά μόνο 39 λεπτά συμμετοχής.

Πηγή: inpaok.com

Language »