September 19, 2026
Πέθανε στα 42 του πρώην παίκτης του Άρη_68ac0273a3ce3.jpeg
Είχε αγωνιστεί επίσης σε Πανιώνιο και Θρασύβουλο

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 42 ετών άφησε ο Κριστιάν Ρικάρντο Ντα Κόστα, που στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Άρη, Πανιώνιο και Θρασύβουλο.

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής από την Βραζιλία έφυγε πρόωρα από τη ζωή, ενώ βρισκόταν για διακοπές με την οικογένειά του στη Σαντορίνη, προκαλώντας θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με τα Μέσα της Σαντορίνης, ο εκλιπών βρισκόταν στο νησί για διακοπές μαζί με την οικογένειά του και για αδιευκρίνιστο λόγο χρειάστηκε να εισαχθεί στο Γενικό Νοσοκομείο.

Στη συνέχεια, κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στην Αθήνα, ωστόσο υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και τελικά έφυγε από τη ζωή, παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Ο Κρίστιαν Ρικάρντο Ντα Κόστα στην καριέρα του στην Ελλάδα, φόρεσε τις φανέλες του Άρη του Πανιώνιου και του Θρασύβουλου, διαμένοντας μόνιμα στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια, αφού ήταν παντρεμένος με Ελληνίδα.

Πηγή: inpaok.com

Language »