September 20, 2026
Πέρασε δύσκολα από τη Λιβαδειά ο Ολυμπιακός_6ab007f34bbcc.jpeg
Γλίτωσε τη γκέλα στο φινάλε

Όλα έδειχναν νέο χαστούκι για τον Ολυμπιακό στη Λιβαδειά, αλλά η χρυσή αλλαγή Μανώλης Σάλιακας με καρφωτή κεφαλιά λίγο πριν τη λήξη έδωσε το διπλό στην ομάδα του.

Λύτρωση στο τέλος για τον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να μην μπορούν με τίποτα να διασπάσουν την άμυνα του Λεβαδειακού και τελικά να σώζονται στις καθυστερήσεις χάρη σε γκολ του Μανώλη Σάλιακα στο 92ο λεπτό, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της  Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Ιμανόλ Αλγουαθίλ παρουσιάστηκαν ξανά χωρίς πολλές ιδέες και με προβλήματα στην δημιουργία φάσεων, με τον Φορτούνη να είναι σε ρόλο οργανωτή και να προσπαθεί. Ωστόσο, ο Λεβαδειακός αμυνόταν καλά, ο Γιάρεμτσουκ ήταν εκτός ματς και δεν μπορούσε να απειλήσει και όλα έδειχναν πως θα έρθει νέα γκέλα. Όμως στο τέλος, ο Σάλιακας ακολούθησε τη φάση ως τρέιλερ και με καρφωτή κεφαλιά σκόραρε και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

BettingTracker.Pro – Ανάλυση των στοιχημάτων σου, Ποια αποδίδουν και ποια όχι. Ποιοι tipsters σε στέλνουν ταμείο. Προβλέψεις ποδοσφαίρου. Στρατηγικές και Μέθοδοι Στοιχηματισμού

Source : inpaok.com

Language »