Όπως διαβάσατε μέσα από το INPAOK (δείτε εδώ), ο Δικέφαλος έχει ξεχωρίσει κι έχει πολύ ψηλά στη λίστα του την περίπτωση του Γουίλιαμ Μικελμπρενσίς, έχοντας ήδη επαφές με τον ποδοσφαιριστή, που κυκλοφορεί ελεύθερος, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Ο 22χρονος μπακ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και ομάδων από την Ισπανία, με το όνομα του να «παίζει» τις προηγούμενες ημέρες για τη Βαλένθια ενώ τώρα τα ΜΜΕ από την Ιβηρική, βάζουν στο παιχνίδι και την Εσπανιόλ, κάνοντας παράλληλα αναφορά και στο ενδιαφέρον του Δικεφάλου για τον ποδοσφαιριστή.
Πιο συγκεκριμένα, σημειώνουν πως η Βαλένθια ήταν το φαβορί, αλλά η εμφάνιση του ΠΑΟΚ και της Εσπανιόλ έχει αλλάξει τους συσχετισμούς, υπογραμμίζοντας πως «ΠΑΟΚ και Εσπανιόλ πιέζουν σκληρά για την απόκτηση του».
Οι Ισπανοί παράλληλα υποστηρίζουν ότι δεν είναι γνωστό αν ο Μικελμπρενσίς έχει λάβει την τελική του απόφαση, ενώ για το ενδιαφέρον του Δικεφάλου σημειώνουν πως:
«Ο ΠΑΟΚ παρουσιάζει ένα διαφορετικό σενάριο. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης διεκδικεί τους τίτλους στην Ελλάδα και συμμετέχει συχνά σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτή η πιθανότητα θα μπορούσε να είναι ελκυστική για έναν ελεύθερο παίκτη με αρκετές επιλογές. Η Βαλένθια, από την πλευρά της, είχε ένα πλεονέκτημα ξεκινώντας νωρίτερα επαφές, αλλά τώρα βρίσκεται υποχρεωμένη να αντιδράσει αν δεν θέλει να χάσει τον παίκτη που είχε προσδιορίσει ως μία από τις πρώτες της επιλογές».
ℹ️ NOTICIA @tribunavcf
🇫🇷 La opción de William Mikelbrencis se complica
🔎 Paok y Espanyol están apretando fuerte para llevarse al jugador
🦇 VCF estaba en conversaciones con el jugador y era la opción elegida para ser un complemento sub-23 pic.twitter.com/8qXfc1Ua7Y
— Tribuna Deportiva (@TribunaVCF) July 30, 2026
Source : inpaok.com