September 20, 2026
Παντελίδης: «Εκμεταλλευτήκαμε την κούραση και τις απουσίες του ΠΑΟΚ»_699b511a92b6e.jpeg
Όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΛ, μετά τη λήξη της αναμέτρησης

Τη δική του ανάγνωση στην ισοπαλία στο ΑΕΛ – ΠΑΟΚ έκανε ο προπονητής των γηπεδούχων, Σάββας Παντελίδης, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως η ομάδα του εκμεταλλεύτηκε τις απουσίες και την κούραση που είχε ο Δικέφαλος από τα πολλά και συνεχόμενα παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε Cosmote TV:

Για το φινάλε θρίλερ:

«Όταν έχεις συνεχόμενα μεγάλα παιχνίδια, ότι πάρουμε είναι κέρδος για την ομάδα μας. Δεν αδικείται κάποιος από το αποτέλεσμα. Εκμεταλλευτήκαμε στο τέλος την κούραση του ΠΑΟΚ και θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει το ματς. Άνοιξε το ματς στην επανάληψη με τις απουσίες και την κούραση του ΠΑΟΚ. Συνεχίζουμε ταπεινά τη δουλειά».

Για τις αντιδράσεις του και την ψυχραιμία της ΑΕΛ:

«Δεν ήταν μόνο αυτό. Ήθελα να είμαι ήρεμος για να διαβάσω το παιχνίδι. Στο τελευταίο με τον Πανσερραϊκό ήμουν νευρικός οπότε το άλλαξα».

Για τις νέες μεταγραφές και τον Κακουτά

: «Τα έχω δει αυτά από την πρώτη μέρα που ήρθε. Ζήτημα να γίνει «ένα» με την ομάδα. Να γίνουμε εμείς και να μην στεκόμαστε στην εξαιρετική του ποιότητα. Ένα παιδί που θέλει να βοηθήσει».

Πηγή: inpaok.com

Language »