Οι ψηφοφορίες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για τα βραβεία του Σεπτεμβρίου συνεχίζονται και αυτή τη φορά ήρθε η ώρα για το καλύτερο γκολ του μήνα, με τον Όγκνιεν Ούγκρεσιτς, τον Τάχα Άλι και τον Ανέστη Μύθου να δίνουν την… μάχη τους.
Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:
Τρία υπέροχα γκολ μπαίνουν στη μάχη για το BOX Best Goal Σεπτεμβρίου. Ούγκρεσιτς, Μύθου ή Άλι; Ο λόγος σε εσάς μέσω paokfc.gr.
Πρώτος υποψήφιος ο Όγκνιεν Ούγκρεσιτς . Στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ο Σέρβος μέσος μείωσε για τον ΠΑΟΚ στο φινάλε, μετουσιώνοντας σε γκολ μία υπέροχη ομαδική προσπάθεια. Ο Μπαταούλας πέρασε εξαιρετική μπαλιά στον Κένι, ο Άγγλος γύρισε ιδανικά την μπάλα στην περιοχή και ο Ούγκρεσιτς, με πλασέ, διαμόρφωσε το 3-1.
Δεύτερος μονομάχος ο Ανέστης Μύθου. Στο παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι, για την τρίτη αγωνιστική της League Phase του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας, ο Κένι έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Μύθου, στην κίνηση, με πλασέ από το σημείο του πέναλτι νίκησε τον Ντιένγκ, ανοίγοντας το σκορ για το 0-1.
Τελευταίος, αλλά εξίσου σημαντικός υποψήφιος, ο Τάχα Άλι. Ο Σουηδός, κόντρα στον Παναιτωλικό, πανηγύρισε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Στο 33ο λεπτό, ο Δικέφαλος έφυγε στην κόντρα. Ο Γιάκιτς είδε τον Άλι και του πέρασε την μπάλα, με τον τελευταίο, έπειτα από όμορφη ντρίμπλα και διαγώνιο σουτ, να γράφει το 0-1.
Δείτε παρακάτω το video με τα γκολ και ψηφίστε ΕΔΩ
Source :inpaok.com