Όπως είχατε διαβάσει μέσα από το INPAOK (δείτε εδώ), στις τάξεις του Δικεφάλου υπήρχε σαν σκέψη το να εξεταστούν περιπτώσεις ελεύθερος ποδοσφαιριστών, μετά τους τραυματισμούς του Γίρι Παβλένκα και Τάχα Άλι στον ώμο.
Υπενθυμίζεται ότι οι δύο θα περάσουν την πόρτα του χειρουργείου το προσεχές διάστημα, για να αποκατασταθεί το πρόβλημα που αποκόμισαν από τους τραυματισμούς τους, κι έτσι δημιουργήθηκε μια σκέψη για το αν θα πρέπει να προχωρήσει ο Δικέφαλος σε κάποια κίνηση, από την αγορά των ελεύθερων ποδοσφαιριστών.
Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, δύσκολα θα προχωρήσει σε κάποια κίνηση ο ΠΑΟΚ, μέχρι το τέλος του «παραθύρου» των ελεύθερων ποδοσφαιριστών, στις 29 Σεπτεμβρίου.
Στις τάξεις των «ασπρόμαυρων» φαίνεται πως έχει επικρατήσει η άποψη ότι το ρόστερ μπορεί να ανταποκριθεί για το προσεχές διάστημα, μέχρι την στιγμή τις επιστροφής των δύο ποδοσφαιριστών.
Υπενθυμίζεται ότι πίσω από τον Αντώνη Τσιφτσή, με τον Γίρι Παβλένκα τραυματία, υπάρχει ο Δημήτρης Μοναστηρλής, που ήδη έχει αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ενώ για τη θέση στο αριστερό άκρο της επίθεσης, κρίθηκε ότι υπάρχουν ποδοσφαιριστές που μπορούν να δώσουν λύσεις, πέραν των Τάισον και Σορετίρε, που έχουν αγωνιστεί στο αριστερό άκρο, σε αυτό το πρώτο κομμάτι της σεζόν.
Στους παίκτες που μπορεί να λογιστούν ως λύσεις και για το αριστερό άκρο, είναι και οι Χατσίδης, Λουσέ, ο οποίος αναμένεται μαζί με τους Χατζηδιάκο και πιθανότατα τον Δημήτρη Γιαννούλη, να μπουν στις προπονήσεις της ομάδας μέσα στη διακοπή, ενώ κάποια στιγμή μέσα στο προσεχές διάστημα, πιθανότατα θα μπει και ο Κίριλ Ντεσπόντοφ σε κομμάτια του προγράμματος των υπολοίπων ποδοσφαιριστών.
Η επιστροφή του Βούλγαρου εξτρέμ, θα δώσει ακόμα μια επιλογή στα χέρια του Αλέσιο Λίσι, για τα άκρα της επίθεσης.
Source :inpaok.com