Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τη σεζόν με το ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Αθήνα, στο οποίο θέλει μόνο τη νίκη για να διεκδικήσει τις πιθανότητες του για τη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, οπότε όπως είναι λογικό, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα εκεί.
Την ίδια στιγμή, στην Γκάνα ασχολούνται με το μέλλον του Ράχμαν Μπάμπα, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.
Μάλιστα, δημοσίευμα τοπικής ιστοσελίδας σημειώνει το γεγονός, εκτιμώντας πως ο έμπειρος αριστερός μπακ είναι πιθανό να επεκτείνει τη συνεργασία μτου με τον Δικέφαλο.
Όπως τονίζουν:
«Ο Γκανέζος αμυντικός Μπάμπα Ράχμαν μένει ελεύθερος την πρώτη Ιουλίου 2026, αφού ολοκληρώνεται επισήμως το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, είναι πιθανό να ανανεώσει», σημειώνουν χαρακτηριστικά οι συμπατριώτες του για τον 31χρονο μπακ.
🚨🇬🇭💣 𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆: Ghanaian defender Baba Rahman is set to become a free agent on July 1, 2026 after his contract with PAOK Thessaloniki officially comes to an end. But he is likely to renew ⏳⚪⚫ pic.twitter.com/vaSpgTNSBG
— SPORTSworldGhana.com (@sportworldghana) May 17, 2026
Πηγή: inpaok.com