August 28, 2026
Οι δύο επιλογές του ΠΑΟΚ για το κέντρο της άμυνας_6a8f51ee106a9.jpeg
Οι περιπτώσεις που εξετάζει ο Δικέφαλος

Ο ΠΑΟΚ έχει τελικό κόντρα στην Μπραν, καθώς οι «ασπρόμαυροι» θέλουν τη νίκη προκειμένου να πάρουν την πρόκριση για τη League Phase του Conference League.

Οι «ασπρόμαυροι» ωστόσο, δεν έχουν αφήσει στην άκρη τα μεταγραφικά θέματα τους, καθώς στον Δικέφαλο γνωρίζουν πως η ομάδα χρειάζεται ακόμα αρκετές προσθήκες.

Μια από τις θέσεις που ο Δικέφαλος θέλει να ενισχυθεί είναι αυτή του κεντρικού αμυντικού. Μπορεί στον ΠΑΟΚ να έχουν αποκτήσει έως τώρα τους Ελουστόντο και Χατζηδιάκο, αλλά η επιθυμία του Αλέσιο Λίσι είναι να αποκτηθεί ακόμα ένας ποδοσφαιριστής για το κέντρο της άμυνας με διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Για αυτό τον λόγο οι «ασπρόμαυροι» έχουν καταλήξει σε δύο περιπτώσεις  στόπερ που έχουν ξεχωρίσει το τελευταίο χρόνικο διάστημα.

Η μια περίπτωση είναι αυτή του 19χρονου κεντρικού αμυντικού της Παρτιζάν Νίκολα Σίμιτς. Πρόκειται για ένα πανύψηλο κεντρικό αμυντικό, που βλέπει τον κόσμο από το ένα μέτρο και 92 εκατοστά.

Όπως και ο Ούγκρεσιτς είναι ένας φέρελπις ποδοσφαιριστής, που έχει όλο το μέλλον του μπροστά του.

Ωστόσο, υπάρχει ακόμα μια περίπτωση κεντρικού αμυντικού, από πιο προβεβλημένο και πιο ποιοτικό πρωτάθλημα από αυτό της Σερβίας. Μάλιστα, αυτός δείχνει να είναι πιο μπροστά στη σχετική λίστα των «ασπρόμαυρων», ενώ πρέπει να σημειωθεί πως είναι και πιο έμπειρος από τον Σίμιτς.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά τον… τελικό με την Μπραν, με τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ να καταλήγουν στις μεταγραφικές επιλογές.

BettingTracker.Pro – Ανάλυση των στοιχημάτων σου, Ποια αποδίδουν και ποια όχι. Ποιοι tipsters σε στέλνουν ταμείο. Προβλέψεις ποδοσφαίρου. Στρατηγικές και Μέθοδοι Στοιχηματισμού

Source : inpaok.com

Language »