Ο ΠΑΟΚ έμεινε από νωρίς με παίκτη λιγότερο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, αφού ο Φέλιξ Τσβάιερ, έβγαλε απευθείας κόκκινη στον Αρίτζ Ελουστόντο.
Συγκεκριμένα, στο 14o λεπτό της αναμέτρησης ο Τετέι έφυγε στην πλάτη της άμυνας, ο Ελουστόντο τον ανέτρεψε με τον Γερμανό ρέφερι να θεωρεί ότι ήταν ο τελευταίος παίκτης, βγάζοντας την κόκκινη κάρτα από το τσεπάκι.
Η φάση ελέγχθηκε και από τον VAR, που συμφώνησε με την απόφαση του Τσβάιερ, έτσι ο ΠΑΟΚ έμεινε με δέκα παίκτες στον αγωνιστικό χώρο, αναγκάζοντας τον Αλέσιο Λίσι να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του.
Ο Ιταλός προπονητής του ΠΑΟΚ προχώρησε άμεσα σε αλλαγή, αφού έβγαλε τον Δημήτρη Πέλκα από τον αγωνιστικό χώρο, βάζοντας στην θέση του τον Δημήτρη Μπαταούλα, για να υπάρξει ισορροπία στην άμυνα του Δικεφάλου.
Source : inpaok.com