September 19, 2026
Ο Ραϊχάνι είναι ο εκλεκτός για την επίθεση του ΠΑΟΚ Β_69806f057559f.jpeg
Υπάρχει προφορική συμφωνία με τον 21χρονο στράικερ από την Ισπανία

Ο ΠΑΟΚ Β κινήθηκε το τελευταίο διάστημα στην αγορά με ξεκάθαρο στόχο την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του INPAOK, ο «εκλεκτός» φαίνεται πως έχει ήδη βρεθεί, με τον Δικέφαλο να καταλήγει στην περίπτωση του Αμπντέ Ραϊχάνι. Η υπόθεση φαινόταν ότι «κολλάει» για γραφειοκρατικούς λόγους, ωστόσο τα προβλήματα ξεπεράστηκαν και ο νεαρός σέντερ φορ έμεινε ελεύθερος από την ομάδα του.

Πρόκειται για 21χρονο Μαροκινό επιθετικό με ισπανικό διαβατήριο, ο οποίος αγωνίζεται στη Sevilla Atlético, που συμμετέχει στην τρίτη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου. Ο νεαρός φορ έρχεται ως ελεύθερος, ενώ υπάρχει προφορική συμφωνία με τον ΠΑΟΚ Β για συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους.

Ο Ραϊχάνι θεωρείται παίκτης με περιθώρια εξέλιξης, στοιχείο που ταιριάζει στη φιλοσοφία του ΠΑΟΚ Β. Σύμφωνα με το Transfermarkt, η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στις 200.000 ευρώ.

Πηγή: inpaok.com

Language »