Ο Αργεντίνος δημοσιογράφος, Ουριέλ Λουγκτ, εμπλέκει με δημοσίευμά του στο «Χ» τον ΠΑΟΚ με τον επιθετικό της Μπόκα Τζούνιορς, Μιγκέλ Μερεντιέλ.
Ο 30χρονος επιθετικός της Μπόκα Τζούνιορς έχει συμβόλαιο με τους Αργεντίνους μέχρι τις 31/12/2027 και μέσω του post του αναφέρει πως ο Δικέφαλος ενδιαφέρεται για τον Ουρουγουανό ποδοσφαιριστή, γνωρίζει την αξία του και δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε επίσημη πρόταση τις επόμενες ημέρες.
Αναλυτικά ο δημοσιογράφος αναφέρει:
«ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Μιγκέλ Μερεντιέλ.
Η ελληνική ομάδα γνωρίζει ήδη το ποσό που ζητά η Μπόκα Τζούνιορς και δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε επίσημη πρόταση μέσα στις επόμενες ημέρες.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν επίσημες διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο συλλόγων».
Δείτε παρακάτω το σχετικό post:
🚨EXCL: #Paok 🇬🇷 está interesado en Miguel Merentiel.
↪️ El club griego ya está al tanto del monto que pretende #Boca y no hay que descartar que avancen con una oferta en los próximos días.
✴️ Aún no hay negociaciones formales entre los clubes. pic.twitter.com/P9wGuwJ1U9
— Uriel Iugt (@urieliugt) June 25, 2026
Source : inpaok.com