Ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι ένας άνθρωπος με εξαιρετική μνήμη. Σπάνια θα ξεχάσει κάτι, ειδικότερα αν τον έχουν αδικήσει.
Βλέπετε, στην ΑΕΚ ακόμα… κοπανάει το κλεμμένο πρωτάθλημα κι αυτή τη φορά ήταν σειρά του Άρη.
Πιο συγκεκριμένη στη συνέντευξη τύπου μετά τον ισόπαλο αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Άρη στο Χαριλάου συγκεκριμένος δημοσιογράφος θέλησε να του την πει για τη διαιτησία.
Αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ ανέλυσε ποδοσφαιρικά τη φάση του Χατσίδη και στη συνέχεια όταν ρωτήθηκε για τους Έλληνες διαιτητές απάντησε: «Γιατί με ρωτάτε σε αυτήν την φάση, ποια είναι η άποψή μου για τους Έλληνες διαιτητές;» Πρέπει να σημειωθεί πως και στην Τούμπα έχει σφυρίξει Έλληνας διαιτητής παλαιότερα.
Μια από τις ατάκες που ξεχώρισαν ήταν: «Γενικότερα υπάρχει μία αναστάτωση στις τάξεις του Άρη, αυτό δεν τον αφήνει να γίνει μία απόλυτα επιτυχημένη ομάδα γιατί πάντα ο Άρης έχει πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές».
Ωστόσο, ο Λουτσέσκου δεν άφησε τίποτα να πέσει κάτω θυμίζοντας τη διαιτησία του Ισραηλινού διαιτητή Γκρίνφιλντ που ορίστηκε πριν από δύο χρόνια για να διευθύνει ματς του Άρη και του ΠΑΟΚ που έκρινε τον τίτλο του πρωταθλητή.
«Δεν σας άκουσα να λέτε κάτι για τον Ισραηλινό ρέφερι, που έκανε τα πάντα για να χάσουμε τον τίτλο. Θα συναντηθούμε κάποια στιγμή και θα τα πούμε…», ήταν η αποστομωτική ατάκα.
Πηγή: inpaok.com