Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ την Δευτέρα του Πάσχα επέστρεψαν σε ρυθμό προπονήσεων, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για τον πρώτο… τελικό που θα δώσουν το επόμενο διάστημα.
Tην Κυριακή 19 Απριλίου (18:00), ο ΠΑΟΚ θα τεθεί αντιμέτωπος με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια για την 2η αγωνιστική των play off της Super League σε ένα κρίσιμο ματς για τον Δικέφαλο στην προσπάθεια κατάκτησης του πρωταθλήματος.
Το Σάββατο 25 Απριλίου (20:30), θα ακολουθήσει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον ΟΦΗ στο Πανθεσσαλικό, με τον ΠΑΟΚ να στοχεύει σε ακόμη μια κατάκτηση του τροπαίου.
Μια κρίσιμη σειρά αγώνων για τον ΠΑΟΚ, που θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την πορεία της φετινής σεζόν για τον Δικέφαλο, στην συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου.
Πηγή: inpaok.com