September 19, 2026
«Καθάρισε» την ΑΕΚ και προκρίθηκε ο ΠΑΟΚ!_67d5932caf3ae.jpeg
Στα ημιτελικά του Κυπέλλου ο Δικέφαλος

Μεγάλη νίκη- πρόκριση για την Κ19 του ΠΑΟΚ, που επικράτησε με 3-0 της ΑΕΚ στη Σουρωτή, για να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Κ19.

Μύθου, Μπανλτέ και Αλμασίδης ήταν οι σκόρερ για τους «ασπρόμαυρους».

Η ενημέρωση του επίσημου Δικεφάλου, μέσω του paokfc.gr:

«Καθάρισε»  τον προημιτελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ η Κ19 με 3-0, στο ματς που έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου στη Σουρωτή και προκρίθηκε στον ημιτελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.

 

Στο 62′ ο Μύθου, με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, έκανε το 1-0 και στο 67′ ο Μπαλντέ, από την ασίστ του Ντούνγκα, έβαλε τον ΠΑΟΚ με 2-0 μπροστά. Μεσολάβησε αποβολή για την ΑΕΚ στο 60′, αλλά και δεύτερη αποβολή (του τερματοφύλακα) στο 73′. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Αλμασίδης στο 91′, έπειτα από την πάσα του Παπαευθυμίου.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ:

Τσιντσόλης, Πανικίδης, Πολυκράτης (73′ Βυρσωκινός), Κοσίδης, Αβράμπος, Αλμασίδης, Ντούνγκα, Ελευθεριάδης (73′ Καλαϊτσίδης), Μύθου (73′ Στύλος), Παπαγεωργίου (80′ Παπαευθυμίου), Μπαλντέ (80′ Τσιφούτης).

Πηγή: inpaok.com

Language »