August 28, 2026
Καταθέτει έφεση για τον Αντρίγια ο ΠΑΟΚ!_6a8b66cf6eb2c.jpeg
Για να μειωθεί η τιμωρία του και να παίξει στη ρεβάνς!

Όπως αποκάλυψε η FORZA που κυκλοφόρησε το Σάββατο (22/8), ο ΠΑΟΚ την Δευτέρα θα καταθέσει έφεση στην UEFA, προκειμένου να μειωθεί η τιμωρία του Αντρίγια Ζίβκοβιτς και να είναι διαθέσιμος για το ματς με την Μπραν.

Στον ΠΑΟΚ θέλουν η υπόθεση να εξεταστεί άμεσα από την αρμόδια επιτροπή της UEFA, προκειμένου να γνωρίζουν εγκαίρως αν ο αρχηγός της ομάδας θα μπορέσει τελικά να ταξιδέψει στο Μπέργκεν έχοντας δικαίωμα συμμετοχής στον «τελικό» με την Μπραν.

Με το 1-1 του πρώτου αγώνα στην Τούμπα, η παρουσία ή όχι του Ζίβκοβιτς στη Νορβηγία αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα αγωνιστικά δεδομένα για τα πλάνα του Λίσι.

BettingTracker.Pro – Ανάλυση των στοιχημάτων σου, Ποια αποδίδουν και ποια όχι. Ποιοι tipsters σε στέλνουν ταμείο. Προβλέψεις ποδοσφαίρου. Στρατηγικές και Μέθοδοι Στοιχηματισμού

Source : inpaok.com

Language »