May 31, 2025 14:00:00
Καλό μήνα με προπόνηση στον ΠΑΟΚ (pic)_68133e9b65bdd.jpeg
Το post της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στην τελική ευθεία για το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, το οποίο θα διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Κυριακή (4/5) στις 20:00, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των Play Off 1-4 του πρωταθλήματος της Super League.

Μοναδικό πρόβλημα για τον Ράζβαν Λουτσέσκου, η αμφίβολη συμμετοχή του Κίριλ Ντεσπόντοφ, ο οποίος στη χθεσινή (30/4) προπόνηση ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος, ωστόσο στη συνέχεια επέστρεψε στο ατομικό του πρόγραμμα.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσα από τα επίσημα social media της, δημοσίευσε μια φωτογραφία από τη σημερινή (1/5) προπόνηση που βρίσκεται σε εξέλιξη στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, η οποία όπως φαίνεται ξεκίνησε με ομιλία του Ρουμάνου τεχνικού προς την ομάδα.

Η φωτογραφία συνοδεύεται από τη λεζάντα, η οποία αναφέρει: «Καλό μήνα σε όλους!»

Δείτε παρακάτω το post της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ:

 

Πηγή: inpaok.com

Language »