August 9, 2026
Και το κοντέρ ξεκινά ξανά…_6a7213fdb1287.jpeg
Οι αριθμοί του Δημήτρη Γιαννούλη, στην πρώτη του θητεία με τ' ασπρόμαυρα

Ο Δημήτρης Γιαννούλης ετοιμάζεται να επιστρέψει στο σπίτι του, και να φορέσει ξανά τη φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος!

Όπως διαβάσατε μέσα από το INPAOK (δείτε εδώ), το deal που είχε επιτευχθεί εδώ και περίπου δέκα ημέρες, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άουγκσμπουργκ ενεργοποιήθηκε, με τον ΠΑΟΚ να καταβάλλει τρία εκατομμύρια ευρώ, κι ακόμα 500 χιλιάδες ευρώ υπό τη μορφή μπόνους, και τον Έλληνα μπακ να ετοιμάζεται για το ταξίδι του στη Θεσσαλονίκη, μέχρι την Τετάρτη (5/8).

Έτσι το «κοντέρ» θα ξεκινήσει ξανά να γράφει, από εκεί που σταμάτησε, πριν από περίπου πέντε χρόνια, όταν ο Δημήτρης Γιαννούλης έκανε το βήμα για το εξωτερικό, με τη μεταγραφή του στη Νόριτς.

Μετά από συμμετοχές σε Championship, Premier League και, εσχάτως, Bundesliga, ο 30χρονος επιστρέφει γεμάτος παραστάσεις, εκεί που ξεκίνησαν όλα.

Ο Δικέφαλος τον είχε ανακαλύψει στον Βατανιάκο, το 2014, και μετά από δανεισμούς σε Πιερικό, Βέροια, Ανόρθωση, και Ατρόμητο, πριν γυρίσει τον Ιανουάριο του 2019, για να πάρει τη θέση του ρόστερ και να γίνει μέλος των αήττητων πρωταθλητών.

Έκτοτε, ήταν βασική μονάδα του ΠΑΟΚ, και συνολικά κατέγραψε 78 συμμετοχές, δύο γκολ, δέκα ασίστ, και κατέκτησε τρεις τίτλους (το αήττητο νταμπλ κι ένα ακόμα Κύπελλο), πριν ανοίξει τα φτερά του για την Ευρώπη.

Πλέον, ετοιμάζεται να επαναπατριστεί, για λογαριασμό του Δικεφάλου, όπως άλλωστε ήταν και η δική του μεγάλη επιθυμία.

BettingTracker.Pro – Ανάλυση των στοιχημάτων σου, Ποια αποδίδουν και ποια όχι. Ποιοι tipsters σε στέλνουν ταμείο. Προβλέψεις ποδοσφαίρου. Στρατηγικές και Μέθοδοι Στοιχηματισμού

Source : inpaok.com

Language »