Με μία πρωινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας συνεχίστηκε το πρωί της Δευτέρας η προετοιμασία του ΠΑΟΚ με φόντο την αναμέτρηση της προσεχούς Πέμπτης (06.08, 20:45) με αντίπαλο την Άντερλεχτ.
Το πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις επιθετικών αυτοματισμών, δουλειά στην τακτική και ολοκληρώθηκε με δίτερμα. Αναφορικά με το ιατρικό δελτίο, ο Κίριλ Ντεσπόντοφ ακολούθησε θεραπεία και πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο, συνεχίζοντας την αποθεραπεία του.
Όσον αφορά τον Σουαλιό Μεϊτέ, έπειτα από κοινή απόφαση, επιλέχθηκε η χειρουργική αντιμετώπιση του τραυματισμού του. Η επόμενη προπόνηση του Δικεφάλου είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Τρίτης (04.08).
Δείτε παρακάτω:
#PAOKTV Απολαυστικό το δίτερμα της Δευτέρας στη Νέα Μεσημβρία με γκολάρα #Zile! Δείτε το video στο link παρακάτω. 👇🏽 #training #video #PAOK #NewEra
🔗https://t.co/XY6HvYT6Ub pic.twitter.com/k8ZgB3xXwE
— PAOK FC (@PAOK_FC) August 3, 2026
Source : inpaok.com