September 19, 2026
Η απόδοση των παικτών_66aab14a4c49b.webp

Το INPAOK αξιολογεί τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου στη ρεβάνς με την Μπάνια Λούκα.

Κοτάρσκι: Δεν απειλήθηκε σοβαρά με τελικές προς την εστία του, ήταν σωστά τοποθετημένος, κάπως απρόσεκτο παιχνίδι του με τα πόδια μερικές φορές.

Ότο: Δεν ενέπνεε μεγάλη σιγουριά στην πλευρά, έκανε αρκετά αχρείαστα φάουλ, είχε και λάθη αλλά δε στοίχισαν.

Εκόνγκ: Κάλυψε λάθη συμπαικτών αλλά είχε κι ο ίδιος κάποιες απρόσεκτες μεταβιβάσεις από την άμυνα προς το κέντρο.

Κουλιεράκης: Θα μπορούσε να σκοράρει στο 14’ με σουτ που είχε στο δοκάρι, όχι τόσο στοχευμένες οι μακρινές μπαλιές του από τη ζώνη της άμυνας προς τα μπροστά.

Μπάμπα: Κινήθηκε συνετά σε όλη την πλευρά, έβγαλε τρεξίματα και συνεργασίες, είχε μία τελική προσπάθεια στην εστία.

Σβαμπ: Το μυαλό του ΠΑΟΚ στο κέντρο, έκανε όλα αυτά που έπρεπε, μέχρι και τα απαραίτητα φάουλ για να κόψει αντεπιθέσεις.

Οζντόεφ: Γεμάτο ματς, πάτησε αρκετές φορές την αντίπαλη μεγάλη περιοχή, έδωσε την ασίστ για το 0-1 του Μουργκ, τέλειωσε και ο ίδιος φάσεις.

Τάισον: Κινήθηκε σε διάφορα σημεία του γηπέδου προσπαθώντας να δημιουργήσει ρήγματα, το κατάφερε αποτελεσματικά με την κάθετη πάσα στον Οζντόεφ στη φάση του 0-1.

Μουργκ: Συνεπής, απλός και τακτικά αλάνθαστος, πίεσε με σωστό τρόπο ψηλά, πέτυχε το 0-1 στο 25’, απείλησε κι άλλες φορές με σουτ.

Ντεσπόντοφ: Πήρε κάποιες προσπάθειες αλλά δεν είχε ουσία στη δημιουργία παιχνιδιού από δεξιά.

Μπράντον: Κινητικός και ανακατωσούρας μπροστά, πίεσε, πάλεψε αλλά δεν μπήκε μέσα στις φάσεις.

Κωνσταντέλιας: Έδωσε φρεσκάδα και δημιουργικότητα στην μεσοεπιθετική γραμμή, βοήθησε και πίσω.

Αντρίγια: Κράτησε περισσότερο από ό,τι έπρεπε την μπάλα στα πόδια του, δεν έκανε το απλό.

Καμαρά: Έσφιξε το κέντρο του ΠΑΟΚ με τρεξίματα και καλύψεις.

Σαμάτα: Αναιμική η παρουσία του στην επίθεση, δεν μπόρεσε να απειλήσει.

Βιεϊρίνια: Έδωσε την ηρεμία που χρειαζόταν η ομάδα για τα τελευταία λεπτά.

Πηγή: inpaok.com

Language »