September 21, 2026
Η απόδοση των παικτών_6962aafd1bda5.jpeg
Το INPAOK αξιολογεί τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου στο ματς με τον Παναιτωλικό

Το INPAOK αξιολογεί τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Τσιφτσής: Επανήλθε κάτω από δοκάρια έχοντας ένα γενικά ήσυχο βράδυ χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα, λίγο απρόσεκτος με τα πόδια.

Μπάμπα: Έβγαλε ενέργεια στην αριστερή πλευρά, έδωσε επιλογές στην επίθεση χωρίς να υστερήσει στην άμυνα, έβγαλε την ασίστ για το 0-3.

Μιχαηλίδης: Μπήκε σωστά στις φάσεις που χρειάστηκε αμυντικά, απομάκρυνε μπάλες και προσπάθησε να βοηθήσει στην ανάπτυξη.

Βολιάκο: Δυναμικός και αποφασιστικός στις ενέργειές του, δεν είχε προβλήματα στο αμυντικό κομμάτι, απείλησε και επιθετικά σε στατικές φάσεις.

Κένι: Γεμάτο παιχνίδι σε άμυνα και επίθεση, ανεβοκατεβαίνοντας πολλές φορές την δεξιά πλευρά. Βγάζει την σέντρα-ασίστ για το 0-1, είχε και καθοριστικές αμυντικές επεμβάσεις.

Μεϊτέ: Έδωσε την απαιτούμενη ισορροπία στον χώρο του κέντρου, μοίρασε παιχνίδι και κάλυψε κενά στον άξονα.

Ζαφείρης: Πήρε για πρώτη φορά φανέλα βασικό και έδειξε τι ακριβώς πήρε ο ΠΑΟΚ στο δυναμικό του. Πασπαρτού σε κάθε γωνιά του γηπέδου, τρεξίματα, συνεργασίες, μεταβιβάσεις που δημιουργούσαν φάσεις, πάτησε περιοχή και είχε ένα δοκάρι στο 31’.

Τάισον: Αρκετά δραστήριος από τα αριστερά, έφτιαξε φάσεις για τους συμπαίκτες του, είχε και ο ίδιος ευκαιρίες για να σκοράρει, συμμετοχή στο 0-2, από κάθετη πάσα του ξεκινά το 0-3.

Κωνσταντέλιας: Επικίνδυνος κάθε φορά που έπαιρνε την μπάλα στα πόδια του, ταλαιπώρησε τους αμυντικούς με τις ενέργειές του, έχασε ευκαιρίες αλλά πέτυχε το 0-1 με ωραία γυριστή κεφαλιά και το 0-3 με πλασέ σφραγίζοντας μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση.

Ζίβκοβιτς: Προσεκτικός στις κινήσεις, έπαιξε με μυαλό και συγκέντρωση, συνδυάστηκε καλά με τους συμπαίκτες του, έβγαλε συστημένη σέντρα-ασίστ για το 0-2. Τα χάλασε κάπως στο τελευταίο μισάωρο με αργές σκέψεις όταν η μπάλα έφτανε στο δεξί του πόδι.

Γιακουμάκης: Έδωσε πολλές μάχες μέσα στην περιοχή, εκτέλεσε και πάσαρε, πέτυχε το 0-2 με ωραίο γυριστό σουτ στο 45’.

Οζντόεφ: Είχε 1-2 σουτ προς την εστία, πήρε και έδωσε ανάσες.

Καμαρά: Κάποιες επαφές με την μπάλα και πάσες στον χρόνο που έπαιξε.

Γερεμέγεφ: Δεν πρόλαβε να κάνει κάτι ουσιαστικό.

Ντεσπόντοφ: Επανήλθε μετά την απουσία του, πήρε λεπτά συμμετοχής.

Πέλκας: Πέτυχε ένα γκολ που ακυρώθηκε λόγω χεριού, μπήκε σε φάσεις.

Πηγή: inpaok.com

Language »