August 10, 2026
Η απόδοση των παικτών_692ca3efcdb85.jpeg
Το INPAOK αξιολογεί τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου στο ματς με τον Λεβαδειακό

Το INPAOK αξιολογεί τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου στο ματς με τον Λεβαδειακό.

Παβλένκα: Προδίδεται από την κόντρα και την μπάλα που αλλάζει πορεία στο 1-0, δεν μπορεί να συνεννοηθεί με τον Κένι στο 2-1, βγάζει όμως μερικές καίριες επεμβάσεις στην εστία του.

Τέιλορ: Δε φάνηκε ιδιαίτερα, το πάλεψε όμως στην πλευρά χωρίς να έχει κάποιο σοβαρό λάθος.

Κεντζιόρα: Είχε γενικώς καθαρό μυαλό στις αποφάσεις του, δέχθηκε μια κίτρινη κάρτα που τον απέτρεψε από το να μπαίνει πιο δυνατά στις φάσεις.

Λόβρεν: Δυναμικός και αποτελεσματικός στις αμυντικές του προσπάθειες, πιστώνεται την ασίστ με κεφαλιά στο 2-2.

Κένι: Έβγαλε όσα είχε από μέσα του στην δεξιά πλευρά, εκτέθηκε μόνο στο 2-1 λόγω της πάσας του Παλάσιος και της απόστασης με τον Παβλένκα.

Μεϊτέ: Σε safe mode γενικά, έκανε τα απολύτως απαραίτητα στο κέντρο χωρίς εξάρσεις και πινελιές δημιουργίας, αποβλήθηκε στο 77’ και θα αναγκαστεί να χάσει κάποιο ματς.

Οζντόεφ: Επιβλητικός, απόλυτα σημαντικός στο κέντρο αλλά και σε πολλά σημεία του γηπέδου, πάτησε περιοχή, πέτυχε το γκολ για το 1-1, αλλά και για το 2-2, αποχώρησε όμως τραυματίας.

Τάισον: Προσπάθησε να βοηθήσει στο να ξεκλειδωθεί η αμυντική διάταξη του Λεβαδειακού με τις ενέργειές του, δημιούργησε και τέλειωσε φάσεις, εξωπραγματική κούρσα ξεκινώντας πίσω από το κέντρο στο 90’ και μαγική ασίστ για το 2-3 του Γιακουμάκη.

Ιβανούσετς: Είχε τις στιγμές του, κάποιες τελικές, από το κόρνερ του έρχεται το 1-1 του Οζντόεφ.

Ζίβκοβιτς: Ξεκίνησε με μια καλή ευκαιρία στο 2’, μετά άργησε λίγο να μπει στην εξίσωση της ανάπτυξης, αλλά έβγαλε ξανά το αρχηγιλίκι και την ποιότητά του. Από κόρνερ του ξεκινά η φάση του 2-2.

Γιακουμάκης: Έβγαλε άλλο ένα 90λεπτο με αστείρευτη ενέργεια, βοήθειες και τρεξίματα σε όλους τους χώρους, έβαλε το κερασάκι με το χρυσό γκολ στο 90’.

Μιχαηλίδης: Τακτοποίησε εξαιρετικά την αμυντική λειτουργία, βοήθησε με τις μεγάλες μεταβιβάσεις του.

Μπάμπα: Δεν έβγαλε τη φρεσκάδα που θα έπρεπε ως αλλαγή, αλλά δεν ήταν αρνητικός.

Ντεσπόντοφ: Μπήκε, βγήκε, δεν πρόλαβε να προσφέρει κάτι.

Καμαρά: Επανήλθε μετά τον τραυματισμό, έδωσε μερικές ανάσες στον άξονα όταν ο ΠΑΟΚ έπαιζε με δέκα παίκτες.

Πηγή: inpaok.com

Language »