Ο Κρίστιαν Γιάκιτς ολοκλήρωσε χθες τον δανεισμό του από την Άουγκσμπουργκ στον ΠΑΟΚ και μπήκε άμεσα στα πλάνα του Αλέσιο Λίσι για την συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων.
Ο Κροάτης μέσος ανακοινώθηκε από τον Δικέφαλο, επιλέγοντας για το πίσω μέρος της φανέλας του το Νο18 που τον βάζει σε μία λίστα με αρκετούς γνώριμους «ασπρόμαυρους» κατόχους.
Τελευταίος πριν από τον Γιάκιτς που είχε το Νο18 ήταν ο Τζόναθαν Γκόμεζ, ο οποίος το φόρεσε για μικρό διάστημα τη φετινή σεζόν, πριν αποχωρήσει με τη μορφή δανεισμού. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο αριθμός ανήκε στον επίσης Κροάτη Λούκα Ιβανούσετς.
Συνολικά, 15 ποδοσφαιριστές είχαν φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα με το Νο18 στον ΠΑΟΚ, με τον Γιάκιτς να γίνεται πλέον ο 16ος της σχετικής λίστας.
Αναλυτικά οι προηγούμενοι κάτοχοι του Νο18:
Λούκα Ιβανούσετς, Τζόναθαν Γκόμεζ, Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Νέλσον Ολιβέιρα, Μούσα Ουαγκέ, Δημήτρης Λημνιός, Δημήτρης Γιαννούλης, Ευθύμης Κουλούρης, Γιώργος Φωτάκης, Λάμπρος Βαγγελής, Γιασεμή Γιασεμάκης, Νίκος Φρούσος, Γιώργος Γεωργιάδης, Βασίλης Σαμαράς και Πάρης Ζουμπούλης.
Source : inpaok.com