August 10, 2026
Ευρώπη: Το ελληνικό 5/5 και οι πιθανότητες του ΠΑΟΚ_69f0dee344444.jpeg
H ευρωπαϊκή League Phase και ο Δικέφαλος

Αρκετά πιθανό η Ελλάδα να έχει 5/5 σε League Phase των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Πιο συγκεκριμένα, από την ανάλυση του «Football Meets Data» προκύπτει ότι οι περισσότερες ομάδες έχουν πιθανότητα να κάνουν… χειμώνα στην Ευρώπη, με τον ΠΑΟΚ να έχει 81% πιθανότητες να βρεθεί σε League Phase ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Όσον αφορά τον ΟΦΗ, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου έχει «κλειδωμένη» τη League Phase έστω του Conference League, ενώ από την άλλη, η ΑΕΚ εμφανίζεται στο 100% και ο Ολυμπιακός στο 99,4%.

Μόνο ο Παναθηναϊκός εμφανίζεται, ελαφρώς, ως αουτσάιντερ, με τις πιθανότητες του να είναι στο 49,7%.

Όλα αυτά, με τη σημερινή εικόνα της βαθμολογίας, τέσσερις «στροφές» πριν το φινάλε των Play Off.

 

BettingTracker.Pro – Το απόλυτο εργαλείο για την παρακολούθηση της απόδοσης των στοιχημάτων σου. Ανάλυση των στοιχημάτων σου με ΑΙ – ΑΙ προβλέψεις ποδοσφαίρου – Στρατηγικές και Μέθοδοι Στοιχηματισμού

Πηγή: inpaok.com

Language »